FREE DELIVERY FROM 100 EURO

returnering

 

Du har selvfølgelig mulighed for at returnere din varer købt hos os, varen skal være i samme stand som du modtog den. Dog skal du være opmærksom på at du har 14 dages fortrydelsesret og den løber fra den dag ordren modtages af enten dig eller en anden person, der befinder sig på adressen. Bemærk, at hvis du har valgt levering til en PakkeShop, så starter fortrydelsesperioden den dag ordren leveres til pakkeshoppen. 

 

RETURNERING – STEP-BY-STEP

 1. Udfyld den vedlagte returformular, og skriv et enkelt eller to ord om hvorfor varen ikke var det du søgte. Hvis du har mistet returformularen, kan du udfylde den originale formular nederst på denne side. 
 2. Pak returformularen sammen med de produkter, du ønsker at returnere – du kan genbruge den originale emballage som du modtog varen i.
 3. Find din fortrukne transportør, GLS, Bring eller PostNord, og send din pakke til;

  ATT: moshi moshi mind
  System transport A/S
  Kumlehusvej 1
  DK- 4000 Roskilde

 4. Du kan forvente at modtage hele beløbet indenfor 10 dage efter du har returneret din pakke. 

 

BEMÆRK

Returnering af pakken er dit eget ansvar og det er vigtigt at pakken sendes direkte til vores lager og ikke til en pakkeboks. Det er dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.

 

HVORNÅR REFUNDERES PENGENE?

Der kan gå op til 10 dage før pengene refunderes. Vi refunderer pengene tilbage til det kort der blev benyttet ved den oprindelige transaktion.

 

HAR DU MODTAGET EN GAVE? 

Selvom du har modtaget en gave, refunderes beløbet til det kort der gennemførte betalingen, for at undgå bedrageri. 

 

RETUR TIL BUTIK

Du kan beklageligvis ikke bytte i vores butik, da vi har lager et andet sted og det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare eller anden størrelse online. 
Ønsker du at bestille en ny style, skal du returnere din købte style og lægge en ny ordre. 
Hvis du returnerer den fulde ordre, returnerer vi derudover leveringsomkostningerne.

 

STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR TIL PRINT